Wat doen wij?

OVER SMARTSPACES.

Smartspaces levert innovatieve en service gerichte oplossingen voor ruimtes waar terugkomend publiek actief is. Veel verschillende handelingen kosten de gebruiker of uw gast onnodig veel tijd en beperkt gebruikersgemak en gastvrijheid binnen een ruimte of pand. Smartspaces adviseert in het slimmer maken van de omgeving zodat bestaande of nieuwe apparatuur makkelijk te gebruiken is.

 

De toegankelijkheid en de gastvrijheid van uw pand hooghouden, is lastig! Het beleid van het toegangshek tot aan de slagboom en van receptie tot de vergaderruimte is soms moeilijk beheersbaar. Smartspaces kijkt goed naar de routing van dit dagelijkse verkeer en automatiseert wanneer nodig. Ons doel is om de bewegingsfactoren van het pand te verbeteren.

WHY?

Bemande locaties zijn niet altijd efficiënt en effectief. Smartspaces maakt uw omgeving doormiddel van IOT-functionaliteit slim, simpel in gebruik en gastvrij. Wij maken uw gasten blij!

HOW?

Smartspaces werkt met specialistische leveranciers en installateurs van slimme (IOT, robotisering) services. We maken met u een plan om de organisatie in een paar simpele stappen gebruiksvriendelijker te maken en voor te bereiden op de toekomstige gebruiker, waarbij deze zelfs alles binnen één systeem kan bedienen.

WHAT?

Van binnenkomst (slagboom of deur) tot identificatie van een persoon, ledenadministratie of loyalty services. Als systemen in de dezelfde omgeving op dezelfde wijze worden aangestuurd kan er veel efficiëntie worden behaald, gaan kosten en zorgen omlaag en neemt gebruikersgemak en gastvrijheid toe.

Benieuwd naar Smartspaces in uw organisatie?

Bulbspaces
Leidsevaartweg 1
2106 NA Heemstede

SmartSpaces levert innovative en service gerichte ICT in ruimtes waar vaak terugkomend publiek actief is. Veel gebruikershandelingen geeft een beperkte gastvrijheid binnen een ruimte of pand. Smartspaces adviseert in het slimmer maken van bedrijfsruimtes zodat bestaande of nieuwe apparatuur makkelijker, simpeler en gastvrijer worden ingezet.

 

Onze partners