Betalen met QR-code

Betalen via een QR-code op een tablet?

Contactloos betalen kan niet alleen met een pinpas. Je kunt nu ook betalen via QR-code op je telefoon. Als ondernemer is het belangrijk om mee te gaan met de veranderende betaalbehoefte van klanten. Zorg dat klanten bij jou kunnen betalen zoals ze willen.

Hoe werkt betalen via QR-code?

Betalen met QR-code is een betrouwbare manier van betalen aan de kassa. Hoe werkt het precies? Jouw klant downloadt eenmalig een simpel kuario app. Wanneer je klant wil afrekenen geeft hij op je betaalautomaat aan dat hij met QR-code wil betalen vanuit app.

Op jouw tablet of achter het product (met sticker) verschijnt dan een QR-code. Je klant scant met de betaalapp de QR-coden de betaling is voltooid. Makkelijk én snel! Geen geld in je Wallet? Geen probleem want direct pay kan ook!

Bent u geïnteresseerd in onze Smart QRpay oplossing?

Neem contact met ons op.

  Bulbspaces
  Leidsevaartweg 1
  2106 NA Heemstede

  SmartSpaces levert innovative en service gerichte ICT in ruimtes waar vaak terugkomend publiek actief is. Veel gebruikershandelingen geeft een beperkte gastvrijheid binnen een ruimte of pand. Smartspaces adviseert in het slimmer maken van bedrijfsruimtes zodat bestaande of nieuwe apparatuur makkelijker, simpeler en gastvrijer worden ingezet.

   

  Onze partners