Bij Smartspaces betaal je alleen voor het gebruik en minimaal voor het apparaat.

Onze softwareoplossingen maken uw Koffiemachines slim!
Wat is Pay Per Use?Een adviesgesprek aanvragen
Het Pay Per Use model
We leven in een tijd dat we ongelimiteerd gebruik kunnen maken van producten, zonder deze te hoeven aanschaffen. Wij willen dan enkel betalen voor het gebruik, ook wel “Pay Per Use” genoemd.

Met de opkomst van steeds slimmere apparaten en door middel van IoT wordt het ook steeds makkelijker om gezamenlijk gebruik te maken van apparaten op basis van Pay per Use. Met onze software-oplossingen kan het apparaat eenvoudig registreren wie er op welk moment gebruik van maakt en indien gewenst direct laten betalen.

De voordelen van onze (smart)koffiemachine opstelling:

 1. Support vraagstukken van gebruikers die met onze betaalapp werken worden geholpen op afstand door onze deskundige servicedesk.
 2. Met onze “Pay Per Use” oplossing betaald uw gebruiker de kop koffie direct vanaf smartphone bij de koffiemachine.
 3. Administratieve handelingen worden volledig door ons platform geregeld. De omzet kan automatisch worden uitgekeerd aan uw organisatie of begunstigde.

Meer weten over ons betaalplatform?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

  Voor de meeste bedrijven is het goedkoper om te betalen voor alleen gebruik dan het leasen of kopen van een koffiemachine

  Bulbspaces
  Leidsevaartweg 1
  2106 NA Heemstede

  SmartSpaces levert innovative en service gerichte ICT in ruimtes waar vaak terugkomend publiek actief is. Veel gebruikershandelingen geeft een beperkte gastvrijheid binnen een ruimte of pand. Smartspaces adviseert in het slimmer maken van bedrijfsruimtes zodat bestaande of nieuwe apparatuur makkelijker, simpeler en gastvrijer worden ingezet.

   

  Onze partners