Branches waar wij ook actief zijn

Maak van UW omgeving een Smartspaces:

 • Start met internet of Things (leer van uw bezoekers)
 • Verhoog uw gastvrijheid en toegankelijkheid
 • U voldoet aan de wet en regelgeving, GDPR en geldstromen
 • Ledenadministratie, beheerfuncties
 • Eigen prijsstelling bepalen voor uw service
 • Loyaliteit en gastvrijheid

Jachthaven – Toegangsbeheer en BETAALSYSTEMEN

 • Met ons identificatie en betaalsysteem verhoogd u gastvrijheid . Men zet de stroom- en watervoorziening op de jacht- of passantenhaven zelf aan en uit zonder hiervoor naar het havenkantoor te moeten gaan. Het verbruik kan vooraf worden betaald.
 • Gebruik van onze oplossing betekent meer gemak. Uw gasten kunnen ermee betalen maar het is ook mogelijk om eenvoudig toegang te krijgen het terrein (om hek of slagboom te activeren met pas of telefoon).
 • Klant kan ook liggeld betalen zonder bezoek van havenmeester of kantoor. De havenmeester kan makkelijk de controle houden op betalingen van schippers en het systeem verzorgt een geautomatiseerde boekhouding, geldstroom en ledenadministratie

Sportclubs

 • Van identificatie, binnenkomst, toegangspoortje of het activeren van een zonnebank. Leden kunnen zonder receptie identificeren en betalen. Na het sportactiviteit kan men (uit automaat) of zelfservicebalie nog een drankje drinken zonder dat dit bemand hoeft te zijn.
 • Bij lidmaatschap kan er op rekening worden doorbelast maar kan er ook direct via een prepaid tegoed op telefoon worden afgerekend. De sportclub hoeft hiervoor zelf geen boekhouding meer te organiseren.

Recreatie

 • Met ons systeem verhoogd u de gastvrijheid. Men zet zelf de stroom, watervoorziening, douche of was-service zelf aan en uit zonder hiervoor naar de parkbeheerder (of kantoor) te moeten gaan. Muntmachines worden gekoppeld met onze betaaloplossing en beheer is hierdoor minimaal.
 • Gebruik ons betaalsysteem betekend meer gemak. Uw gasten kunnen betalen bij binnenkomst (kamer of campingplaats) maar het is ook mogelijk om met toegang te krijgen op het park (om hek of slagboom te activeren met pas of telefoon).
 • Betaalverkeer loopt allemaal via de cloud. De beheerder kan makkelijk controle houden op betaalgedrag en de dienst verzorgt een geautomatmiseerde boekhouding, geldstroom en ledenadministratie

Zelfservice kiosk (wasstraat, wasserette)

 • Betaalservice zonder cash? Men betaald met QR code applicatie van Smartspaces vanaf telefoon en identificeert en activeert apparatuur, zoals: Wasstraat, WC’s, douches, zonnebanken, koffiemachines en nog veel meer. Smartspaces koppelt zoveel mogelijk van uw apparatuur aan één betaaloplossing zodat Uw klanten de optimale gastvrijheid ervaren

  Gedeelde werkplekken

  Het aanschaffen van apparatuur, zoals printers, copiers of koffiemachines zijn vaak duur en de verbruikskosten zijn vaak moeilijk in de hand te houden. Het doorbelasten van kosten is hiervoor een oplossing maar hoe registreer je al die gebruikers?

  Het Smartspaces platform is een persoonlijke assistent om alle kiosktransacties te beheren. Met Smartspaces-app kunnen alle gebruikers binnen de workspace cashless bestellen en betalen bij onbewaakte kiosken, zoals printers en kopieermachines, verkoopautomaten, kaartautomaten, kluisjes of koffieautomaten

  Smartspaces geeft de volledige controle over alle gebruikerstransacties en uitgaven

  Benieuwd naar Smartspaces in uw organisatie?

  Bulbspaces
  Leidsevaartweg 1
  2106 NA Heemstede

  SmartSpaces levert innovative en service gerichte ICT in ruimtes waar vaak terugkomend publiek actief is. Veel gebruikershandelingen geeft een beperkte gastvrijheid binnen een ruimte of pand. Smartspaces adviseert in het slimmer maken van bedrijfsruimtes zodat bestaande of nieuwe apparatuur makkelijker, simpeler en gastvrijer worden ingezet.

   

  Onze partners